Spejdernes Genbrug

Spejdernes Genbrug

Spejdernes Genbrug er en frivillig støtteorganisation for Det Danske Spejderkorps grupper i Furesø Kommune.
Genbrugerne består af forældre til spejdere, Sct. Georg-gildebrødre og personer med tilknytning og/eller interesse for spejderarbejdet.
Spejdernes Genbrug holder åbent den første lørdag hver måned, på Havremarken 10 i Farum.

Høstmarked
Hvert år, den første lørdag i september kl. 10 - 14, holder spejderne Høstmarked på Havremarken. Der er spejderboder på vejen foran og rundt om Hallen, hvor der holdes åbent i Spejdernes Genbrug.
Claus Nar har de sidste par år haft 2 boder, Det Muntre Køkken og Smadre Kartofler.  

Hente/Tømme Tjans
Til tømmetjansen skal vi flytte ting fra huset på den kommunale genbrugsplads til Spejdernes Genbrug. Vi skal bruge én af 'de gamle' til at organisere og meget gerne to eller flere forældre til at tage fat. Noget smides ud direkte på genbrugspladsen - resten læsses på lastvognen. Og sidst, men ikke mindst skal rummet klargøres til at tage imod flere værdigenstande.

På Spejdernes Genbrug stiller vi tingene ind - så vidt muligt på en måde, så vi hjælper Genbrugsens hårdt prøvede sorterings-stab.

På hentetjansen skal vi hente værdigenstande hos givere, der ikke selv kan bringe dem til genbrugspladsen. Her er brug for én af 'de gamle' og mindst én yderligere. Så kører vi rundt hos 3-4 givere, og bærer deres ting ud i lastvognen. På Spejdernes Genbrug stiller vi tingene ind - så vidt muligt på en måde, så vi hjælper Genbrugsens hårdt prøvede sorterings-stab.

Tømmetjans - alle dage 16-18.30

Hentetjans - hverdage 18.30-21, weekend 9-12 eller 13 - 16

Du kan tilmelde dig her eller tage direkte kontakt til formand [at] clausnar [dot] dk (formanden)formand [at] clausnar [dot] dk ().